Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A21

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохли для Samsung Galaxy A21 – бар'єр від косметичних та серйозних пошкоджень

Смартфон Samsung Galaxy A21 має елегантний корпус, за рахунок чого пристрій виглядає солідно і великий барвистий дисплей, що забезпечує комфортне використання гаджета під час читання та перегляду відео. Зберегти протягом усієї експлуатації акуратний зовнішній вигляд апарата та захистити його від механічних пошкоджень дозволить чохол для Samsung A21. Крім того, кожен з них має свій особливий стиль виконання і зможе відмінно доповнити зовнішній вигляд телефону, підкресливши його індивідуальність.

Популярні різновиди та їх особливості

Силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі А21 користуються популярністю серед власників мобільних гаджетів через лаконічний дизайн, прозорість (дозволяє насолоджуватися красою корпусу і градієнтним забарвленням) і відносно невисокою вартістю. Вони ефективно захищають від подряпин, сколів та тріщин бічні грані та задню кришку, а також не потовщують (товщина 0,3 мм) та не обтяжують телефон. Завдяки еластичності легко одягаються та знімаються. М'який тактильно приємний силікон тривалий час не жовтіє і не деформується при різких перепадах температури. Деякі моделі мають перфорацію, що забезпечує зручніший хват, а оригінальні принти роблять аксесуар стильним та унікальним.

Чохол-бампер на Samsung Galaxy A21 (A215) має гарну пружність, що дає можливість мінімізувати силу від падіння на тверду поверхню. В результаті девайс залишається цілим, навіть після сильного контакту з асфальтом. Якісна зовнішня поверхня при контакті зі шкірою не викликає алергії. Він не ковзає в руках і зберігає первісні властивості при дії прямого сонячного проміння, вологи, високої і низької температури. Наявність точних вирізів під конструктивні елементи смарта не створює дискомфорту для користувача. Щоб заповнити заряд акумулятора, не потрібно знімати накладку.

Гарантувати надійний захист девайсу дозволяє практичний та універсальний чохол-книжка. Для смартфона Самсунг Галаксі А21 цей виріб пропонується різного кольору та текстури. Захисний елемент виготовляється з високоякісної шкіри, пластику, полікарбонату або зносостійкої екошкіри. За рахунок міцності конструкції досягаються чудові захисні властивості. Функція Smart Lock відповідає за розблокування дисплея під час відкриття книжки. Такий сценарій використання доступний за допомогою вбудованого магніту. Деякі моделі додатково оснащуються кишенями для пластикових карток чи купюр. Конструкція, що трансформується, перетворює чохол на ергономічну підставку для розташування смарта в горизонтальному положенні з метою більш зручного споживання відповідного контенту.

Захистити апарат практично у всіх ситуаціях і навіть у найважчих умовах зможе броньований чохол Samsung A21. При його виробництві застосовується гума, метал, спеціальний пластик, полікарбонат підвищеної щільності та товщини для досягнення ефективного поглинання енергії від удару або механічних впливів. Передбачається потовщення в особливо вразливих місцях, а також накладки на роз'єми та фізичні кнопки для недопущення попадання в них пилу та бруду.

Позитивні особливості продукції

Чохли для Самсунг характеризуються безліччю переваг:

  • стильний вигляд;
  • якісне виготовлення;
  • для виробництва застосовується зносостійкий гіпоалергенний матеріал;
  • необхідні технологічні вирізи для камери, сканера відбитків пальців, динаміка, гнізда;
  • прийнятна вартість;
  • тривалий термін експлуатації із збереженням первозданних параметрів.

Робіть покупки у перевіреному інтернет-магазині

Звертаючись до магазину «Wookie» кожен зможе на вигідних умовах для Samsung Galaxy A21 купити чохол, який підходитиме під його колір. На вибір пропонуються вироби з надійних матеріалів, різної форми, колірної гами та наявністю оригінальних малюнків.

У чому полягає перевага здійснення покупок у нас:

  • великий асортимент продукції;
  • штат грамотних та досвідчених фахівців;
  • швидка обробка заявки;
  • оперативна доставка в будь-яке місто України;
  • можливість купити товар оптом чи в роздріб;
  • доступні ціни без додаткових націнок;
  • готівковий або безготівковий спосіб оплати;
  • гнучкий графік роботи.

Кваліфіковані фахівці проконсультують з питань, що виникли, і допоможуть зробити оптимальний вибір з урахуванням будь-яких уподобань. Здійснюється оперативна доставка товару за вказаною адресою до населених пунктів по всій території країни. Для оформлення замовлення зв'яжіться з нашим менеджером за номером телефону, що вказаний на сайті, або заповніть кілька рядків електронної форми.