Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Fold

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Виробники Samsung Galaxy Fold постійно вдосконалюють модель. Нещодавно гаджет перетворився на трансформер: може стати компактним телефоном або розкластись на невеликий планшет. Зрозуміло, що такий девайс має чималу вартість, але вона не відлякує покупців.

Модель виконана із якісних матеріалів. Скло — аналог особливої ​​міцності, який витримує часте складання, але невелика подряпина чітко проявиться на дисплеї. Для збереження презентабельності гаджета краще придбати чохол, який буде йому надійним захистом. Для більшої точності введення інформації рекомендується купити стилус.

Необхідність придбання чохлів на мобільний телефон серії Samsung Galaxy Fold

Смартфон Samsung Galaxy Fold — стильний пристрій, вигляд якого може постраждати у процесі експлуатації. Господар може покласти його в кишеню, носити разом із ключами у загальному відділенні сумки. У таких випадках на екрані часто з'являються сліди від пальців або крапельки дощу. Щоб цього не сталося, на мобільний телефон краще вдягати захисний чохол.

Довести необхідність такого придбання допоможуть наступні зауваження:

  • чохол щільно прилягає до корпусу та захищає його від будь-яких механічних пошкоджень;
  • футляр не обмежує доступ до переднього та заднього екрану;
  • будь-який варіант захисту компактний;
  • зняти чохол, а потім встановити його дуже легко.

У магазині Wookie.UA великий вибір моделей різного оформлення та відтінків. Будь-хто бажаючий може знайти пристрій, що відповідає його смакам та перевагам за вигідною ціною. Каталог магазину постійно оновлюється. Більш детальну інформацію про нові моделі можуть надати менеджери магазину. Аксесуар, придбаний на Wookie.UA, доставляється безкоштовно Києвом та Україною, якщо скористатися сервісом Нова Пошта.

За якими параметрами слід вибирати чохол для телефону Samsung Galaxy Fold

Листаючи сторінки каталогу можна підібрати для себе цікаві моделі чохлів. Порівнюючи варіанти, що сподобалися, потрібно враховувати наступне:

  1. Силіконові кейси — найзатребуваніші. Матеріал для виготовлення — щільний та еластичний і водночас міцний, тонкий. Бампер захищає бічні грані. Аксесуар прозорий, дизайн гаджета добре проглядається. У протиударних моделях виробник використовує поєднання різних матеріалів підвищення амортизаційних якостей. Найкращий варіант для дорогих гаджетів.
  2. Шкіряні чохли — елегантні, міцні, комфортні, приємні на дотик; саме тому багато користувачів зупиняють вибір саме на таких варіантах.
  3. У багатьох покупців виникає питання, скільки коштує чохол зі шкіри. Зіставивши ціну з власним бюджетом, роблять вибір на користь моделей зі шкірозамінника.
  4. Ультратонкі рішення дуже точно передають форму мобільного телефону, і водночас надійно захищають його від ударів.

Будь-яка обрана позиція має додаткові нюанси:

  • конструкція повторює не тільки форму телефону, а й відкриває доступ до всіх роз'ємів, клавіш;
  • сировина для виготовлення сертифікована; тому захисні кейси не промокають, не руйнуються під дією сонячних променів;
  • не тріскаються на морозі;
  • Зовнішній вигляд тривалий час зберігається;
  • різноманітність дизайну: можливість купити девайс найнесподіванішої колірної гами.

Плюсом чохла для Samsung Galaxy Fold Series служать додаткові функції: підставка, наявність маленьких кишень. Замовити модель, що сподобалася, можна недорого в нашому інтернет-магазині.

Корисні аксесуари на мобільний телефон серії Samsung Galaxy Fold

Компанія Samsung випускає не лише смартфони, а й аксесуари до них. Маленькі хитрощі не тільки захищають і прикрашають гаджети, але й роблять їхню роботу зручнішою.

Перелік таких родзинок досить довгий:

  • захисне скло, плівки, що надійно захищають дисплей, залишаючись при цьому непомітними;
  • батареї power bank, які дозволяють довго не користуватися зарядним пристроєм;
  • карти пам'яті;
  • перехідники, за допомогою яких можна з'єднати телефон та ноутбук;
  • бездротові навушники;
  • тримачі телефонів, настільні або автомобільні;

Бампери, накладки, чохли необхідні для додаткового захисту гаджета. Підбір їх здійснюється відповідно до моделі Samsung Galaxy Fold.

Переваги покупки аксесуарів для серії Samsung Galaxy Fold у Wookie.UA

Каталог супермаркету мобільних аксесуарів Wookie постійно оновлюється. В ньому не тільки нові моделі чохлів для гаджетів, а ще й бездротові зарядки, а також інші аксесуари . Менеджери допоможуть знайти в асортименті необхідний аксесуар та купити його з доставкою по всій Україні. Інтернет-магазин має власні склади, де зберігається товар, тому замовлення у 80% випадків відправляється того ж дня. Покупці можуть скористатися дисконтною накопичувальною програмою та отримувати знижки на вартість покупки до 15%. Будемо раді співпраці!