Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S10e

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Однією з останніх новинок 2018 року встиг стати смартфон S10e. Компанія успішно вибрала момент для його виходу на ринки в передноворічний час. Він встиг увійти до категорії бажаних подарунків під ялинку. А якщо є телефон, то однозначно буде потрібний і чохол для Samsung Galaxy S10e G970, який можна доглянути на полицях інтернет-магазину Wookie.

Чохли для Samsung Galaxy S10e

Лікнеп на тему: який для Samsung Galaxy S10e купити чохол

Методом проб та помилок виробники аксесуарів визначили найпрактичніші моделі, які стабільно користуються попитом. Більшість профільних брендів випускають повний спектр оболонок, щоб максимально заповнити ринок продукцією. Також є продукти вузької орієнтації, наприклад дорогі шкіряні портмоне, водонепроникні кишені або сумки спортивного плану.

За ступенем закритості чохол Samsung S10e можна умовно розділити на два типи: накладки для тильного боку та кейси, доповнені кришкою передньої панелі. Щоб придбаний чохол для Самсунг Галаксі С10е не розчарував власника за кілька днів, потрібно робити вибір, оцінюючи зовнішні та технічні характеристики виробу.

Здебільшого захисні атрибути виконуються із синтетичних матеріалів та їх комбінацій. Набагато рідше використовується натуральний текстиль і шкіра, як правило, їх включають як відмінні елементи моделей із вищого цінового сегмента.

Купуючи чохол Samsung S10e оригінал, слід послідовно перевірити низку характеристик:

  • Сумісність з розміром та вирізами комунікатора;
  • Гарну фіксацію на корпусі;
  • Відсутність люфту та зазорів, непередбачених конструкцією;
  • Надійність механічних клямок або магнітів;
  • Якість обробки торців;
  • Міцність декоративного покриття.

Це загальні інструкції, як відрізнити низькоякісне штампування та підробки. Кожен вид має свої тонкощі, які потрібно враховувати додатково, щоб купити чохол на Самсунг S10e найкращої конфігурації.

Найпростіший і найдоступніший спосіб захисту

Щоб точно не розбити телефон, його можна просто не виймати з коробки або навіть не купувати, в інших випадках доведеться подбати про його безпеку. Метал і загартоване скло рідко витримують прямий контакт із твердішим противником. Найбюджетніший варіант – пластикові та силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy S10e G970 у вигляді накладки. Їхня якісна різноманітність обчислюється цифрою з кількома нулями і постійно збільшується, а вартість дозволяє регулярно змінювати.

Конструктивно вони практично ідентичні. Відмінність лише у кольорі, рельєфі внутрішньої поверхні та наявність посилених частин. Невелика сіточка, що виступає, пом'якшує і розподіляє ударні навантаження, а міліметровий виступаючий бортик захистить екран. Є кейси із двох частин: слота під гаджет та окремої рамки.

Рекомендується доповнювати чохол-бампер на Самсунг Галаксі С10е склом або плівкою, щоб зробити екран більш стійким до пошкоджень.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S10e

Samsung S10e чохол: класичний формат

Силіконова оболонка буде тонкою, легкою, тактильно приємною та красивою, але за показниками безпеки її обходить чохол-книжка. Для смартфона Samsung S10e багато власників вибирають саме такий варіант. За результатами опитувань, її вибирають не лише за надійність, але й за солідну та презентабельну зовнішність.

Усередині чохол на Samsung S10e має роз'єм під гаджет із полімеру для щільної фіксації. До нього кріпиться зовнішня обкладинка із магнітним або кнопковим фіксатором. У закритому положенні користувач має доступ до всіх портів і роз'ємів. Для повноцінного використання доведеться книжку відкрити. Для шанувальників бамперів такий формат спочатку здаватиметься менш зручним і громіздким. Серед плюсів:

  • Захищеність тачскрину;
  • Відділення для дрібниць;
  • Можна обійтися без наклеювання скла або плівки;
  • Корпус не покривається відбитками;
  • Складається як підставка.

Реальним суперником книжки вважається лише броньований чохол на Samsung Galaxy S10e. Від неброньованих побратимів він відрізняється. товщиною та вагою через інтегровані армуючі вставки. Єдиний нюанс – цей різновид найчастіше проводиться як накладки, і на дисплей її дія не поширюється.

Купити чохли для Samsung Galaxy S10e

Як удосконалити захист мобільного помічника

Швидко, якісно та недорого – саме так можна описати ваше замовлення в інтернет-магазині wookie.com.ua. Тут все зручно відсортовано та легко знайти необхідні позиції. Зі свого боку ми забезпечуємо клієнта увагою та бездоганним сервісом:

  • Низькі ціни;
  • Консультування в будь-якому режимі;
  • Оплата без комісій;
  • Безкоштовна доставка;
  • Автоматична знижка після першої покупки;
  • Розпродажні позиції з великими знижками;
  • Інформаційний канал з регулярними оглядами нового та цікавого;
  • Гарантія всіх законних прав споживача.

Заходьте та вибирайте для Самсунг С10е чохол вже сьогодні!

Відгуки