Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для ZTE

ZTE — китайські смартфони, що відрізняються яскравим дизайном, високою продуктивністю та доступною ціною. Однак, як і пристрої інших брендів, вони не захищені від механічних пошкоджень. Підвищити їх протиударні властивості можна за допомогою чохлів і захисних плівок. У широкому асортименті вони представлені в інтернет-магазині Wookie.UA. У каталозі зібрано мобільні аксесуари для смартфонів різних брендів, які можна купити з адресною доставкою по Києву та до інших міст України.

Чохли для ZTE

Обирайте чохли та стекла на ZTE

Для ZTE чохол — мобільний аксесуар, що необхідний з першого дня використання девайсу. Він захищає його від механічних впливів та продовжує термін експлуатації, при цьому недорого коштує. Для захисту смартфону ZTE можна вибрати чохол:

  • книжка, який відкривається горизонтально;
  • фліп, що відкривається вертикально;
  • бампер, що закриває бічні грані пристрою;
  • накладка, яка закриває бічні грані та задню панель;
  • кишенька, що нагадує невелику сумочку;
  • кейс, який повністю закриває смартфон.

Щоб підвищити функціональність девайсу, чохол на телефон ZTE комплектують додатковими елементами. Це може бути підставка, кишені для банківських карток або кільце-тримач. Дізнатися, скільки коштують такі моделі, можна заповнивши онлайн-форму для зворотного дзвінка.

Ціна на чохли для ZTE

Переваги чохлів для ЗТЕ

Головна перевага чохлів у тому, що вони захищають мобільний гаджет від механічних впливів, а також пом'якшують удари під час падіння. Якщо вони підібрані відповідно до конструктивних особливостей моделі смартфона ZTE, то збігаються за розміром, забезпечують вільний доступ до функціональних кнопок та роз'ємів.

Ще одна перевага аксесуара — великий вибір моделей та цікавих забарвлень. Зараз випускається величезна кількість оригінальних бамперів та кейсів, які допомагають продемонструвати своє почуття стилю, громадянську позицію, уподобання в кіно чи музиці.

Власник повинен пам'ятати, що в більшості випадків чохол на ZTE захищає тільки задню панель та бічні грані. Тому додатково знадобиться захисне скло для дисплея. Замовити його за найкращою ціною можна у магазині Wookie.UA.

Матеріали чохлів для смартфона ZTE

При виборі чохла для смартфона ЗТЕ в першу чергу слід звертати увагу на матеріал, оскільки від нього залежить термін експлуатації аксесуара. Це може бути:

  • натуральна або синтетична шкіра;
  • силікон;
  • пластик;
  • карбон;
  • текстиль.
Купити чохли для ZTE

Серед користувачів популярні пластикові та силіконові бампери та кейси. По-перше, вони дешево коштують. По-друге, в процесі виробництва на них можна наносити будь-які зображення або забарвлювати їх у будь-які кольори. По-третє, вони мають високі протиударні властивості. Підібрати пластиковий чи силіконовий чохол ZTE за найкращою ціною можна в магазині Wookie.UA.

Другими за популярністю є вироби із натуральної шкіри. Вони мають приємні тактильні властивості, мають великий термін експлуатації і респектабельний вигляд. Їхній основний недолік — вартість. На відміну від них, моделі із синтетичної шкіри дешево коштують та наділені тими самими перевагами.

100% захист смартфона ЗТЕ забезпечують кейси із натурального дерева або металу. Щоправда, вони обтяжують пристрій і потребують ретельного догляду.

Переваги чохлів та аксесуарів для смартфонів ZTE від Wookie.UA

Інтернет-магазин Wookie.UA пропонує великий вибір аксесуарів для мобільних гаджетів різних брендів. Окрім чохлів для ЗТЕ, у нас можна замовити зарядні пристрої, стекла, адаптери та стілуси. Ми постачаємо комплектуючі, які коштують недорого, відповідають сучасним модним трендам та міжнародним стандартам.

Причини, щоб купити у нас чохол для ZTE та інші мобільні аксесуари:

  • великий вибір;
  • оригінальна якість;
  • накопичувальні знижки;
  • доступні ціни;
  • зручні способи оплати.

У магазині діє адресна доставка до Києва та інших міст України. Ми гарантуємо, що привеземо товар у цілості та безпеці точно за вказаною адресою. Дізнатися скільки коштує доставка можна в розділі в шапці сайту. Можете замовити зворотній дзвінок, щоб консультант розрахував її вартість і прийняв заявку.

Відгуки