Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Sony

За рейтингами Соні не входить до першої трійки лідерів, але це не заважає випускати нові телефони з урахуванням останніх тенденцій у дизайні та технічних параметрах. Компанія першою запропонувала реально вологозахищені апарати. Як показує практика, якщо підібрати під смартфон Sony чохол для захисту від повсякденного зношування корпусу та екрану, то він прослужить кілька років без нарікань з боку власника.

Через нестандартну діагональ та періодичні зміни розташування камер, датчиків та роз'ємів потрібно підбирати тільки оригінальні аксесуари. Саме такі Ви знайдете в інтернет-магазині Wookie у категорії Sony.

Правильна стратегія, щоб знайти «свій» чохол для Sony

Чохли для Sony

Шляхи людини, яка обирає чохол, несповідимі. Перший хоче максимально виділитися з натовпу та вразити оточуючих надзвичайно яскравим оформленням або нестандартним матеріалом. Другий – шукає кейс із мінімальними габаритами, який буде практично непомітним. Третій – прагне до 100% безпеки гаджета, незалежно від випробувань, яким він піддаватиметься. Тому однозначного рішення для будь-якого випадку немає.

Незважаючи на доступну вартість, буде неприємно, якщо придбання розчарує у процесі експлуатації. Щоб уникнути такої ситуації, потрібно визначитися, які якості є кращими. Такий підхід дозволить одразу відхилити невідповідні варіанти. Далі – вирішуємо питання про потрібний дизайн. Часто в модельному ряду барвисті прикольні принти сусідять із суворою одноколірною класикою.

Після скорочення списку можливих претендентів залишається перевірити їх на якість. Хороший заводський чохол має бути:

  • Симетричним;
  • Відповідати всім портам та отворам;
  • Без дефектів лиття та зазубрин;
  • Щільно сидіти на корпусі не пошкоджуючи його.

У разі декоративного фарбування шари фарби не розшаровуються, не злазять і не залишають слідів на руках чи одязі. Залежно від типу матеріалу та технології виготовлення можуть висуватися додаткові вимоги.

Як не помилитися, вибираючи прості доповнення

Ціна на чохли для Sony

Мінімум ваги та обсягу, приємна текстура та безліч варіацій – це все про силіконові та поліуретанові вироби. Обравши чохол-бампер на смартфон Sony з еластичного полімеру, можна запобігти більшості дрібних пошкоджень. Щільна та пластична накладка просто кріпиться і надійно тримається. Виступаючий борт навколо екрана захистить при контакті з рівними поверхнями. Кнопки продубльовані рельєфами. Іноді є спеціальні заглушки для портів заряджання та навушників.

Низькоякісні штампування легко визначити – вільно бовтаються навколо, вирізи збільшені, прозорий силікон швидко каламутніє і стає неакуратним.

Бампери з жорсткого пластику мають ударостійкі властивості, знижують фізичні навантаження при падіннях. Клавіші залишаються відкритими або під дублікаторами. На пару з тачскринами рекомендується використовувати скло або хоч би плівку.

Оболонка підвищеної захищеності для особливих випадків

Кожен кейс має свій поріг стійкості. Якщо зусилля буде вище очікуваного, то не врятує жодна оболонка, хіба що броньований чохол на телефон Sony. Його виготовляють із полімерів підвищеної міцності. Для зміцнення ефекту може додаватися метал, вуглецеве волокно або склопластик.

Від звичайної накладки броня відрізняється зовнішнім виглядом. Виробники концентрують увагу саме на масивності та багатошаровості, тому ультратонкий виріб точно не вийде. Один з відомих брендів, який підготував непробивні доповнення практично під кожен формат трубки – це UniCase. Оригінальна двокомпонентна концепція Hybrid X включає:

  • Внутрішнє гніздо;
  • Зовнішній пластиковий щит;
  • Опуклі жорсткі ребра;
  • Відкидну ніжку.
Купити чохли для Sony

Брутальний на вид аксесуар легко охоплюється рукою, і точно не вислизне випадково. Це чудовий кандидат, якщо хочеться для свого Соні чохол із підставкою.

Дивимось у книгу, а в ній бачимо – класичне рішення

Як не крути, а старий добрий чохол-книжка для Соні завжди у тренді. Зовні виглядає презентабельно, а за кількістю опцій його неможливо випередити:

  • Кругова захищеність;
  • Фасад завжди прикритий;
  • Внутрішня кишеня для дрібниць;
  • Обкладинка трансформується на підставку.

Для пробіжок та подорожей варто придивитися до універсальних водонепроникних та шкіряних сумок. Під смартфон Sony купити чохол простіше вигідніше та з безкоштовною доставкою по Україні можна лише у нас. Експерти мобільного супермаркету wookie.com.ua відстежують вихід нових гаджетів, щоб клієнти знаходили лише актуальний асортимент. Також постійно є УМБ, зарядки, кабелі, гарнітури та інші атрибути мобільного апарату.

Відгуки