Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Meizu

Торгівельна марка Meizu увірвалася на сучасний мобільний ринок порівняно недавно, але запросто освоїлася у топ-10 виробників смартофонів з якісним складанням, гідними системними характеристиками та демократичною ціною. Особливі прикмети: товщина менше 10 мм та стримане оформлення. Тонкий телефон чудово лягає у долоню. Щоб зробити його невразливим для подряпин та пошкоджень, потрібно подбати про надійний захист. Асортимент, в якому створюються чохли Meizu – величезний, тому вибрати оптимальну модель з ергономіки, зовнішнього дизайну та вартості не є проблемою.

Бренди, які випускають якісні та недорогі чохли на Мейзу

Чохли для Meizu

Щорічно продається майже мільярд смартів від Meizu, і розробники різних доповнень не залишилися осторонь таких обсягів. У гонку влилися десятки виробників із сотнями дизайнерських концепцій, але визнання користувачів вдалося здобути не всім. Нижче розглянуті лейбли, продукція яких проходить перевірку «ціна-якість».

 Nillkin лідирують у бюджетному сегменті захисних технологій. Це справді круті «китайці», які заслужили свою репутацію. Покупців приваблює можливість за невелику суму отримати висококласний аксесуар, що пройшов ретельний виробничий контроль перед надходженням у продаж. Бренд пропонує статусні концепти з натуральної шкіри, жорсткого пластику, поліуретану та лаконічні силіконові чохли для Meizu. Також під цим брендом випускаються плівкові покриття для екранів.

На сходинку нижче припаркувалися Imak, Deexe, MOFI та UniCase. Перелік неповний, адже ТМ багато, але коріння у всіх, як правило, китайське. Кожна марка прагне розробити відомий стиль, тому подібні загалом вироби, відрізняються конструктивними аспектами. Наприклад, прості силіконові чохли-накладки можуть бути прозорими, тонованими, з поверхневим та внутрішнім орнаментом або зображеннями, гладкою або текстурованою поверхнею, потовщеними та армованими рамками.  

Цікаві технологічні варіанти розробили в UniCase, об'єднавши в одному виробі практичні властивості пластику та силікону. Такі гібриди виглядають свіжо, спортивно та трохи агресивно.

Тонкощі безпеки: фліпи, бампери, книжки та інші

Доведеться витратити щонайменше пару годин, щоб вибрати чохол Meizu. Бажано приміряти, оцінити, як він сидить та відчувається. До речі, при замовленні в магазині Wookie кур'єром додому, можна зупинитися на парі-трійці товарів, що сподобалися, а остаточно визначитися вже при зустрічі.

Найпростіший захисник – накладка із силікону. Матеріал має амортизуючі властивості, пом'якшує удари і попередить появу сколів покриття. Може бути кольоровим, покриватися малюнком чи аплікацією. Упакований гаджет добре лежить у руці і не ковзає, що важливо для гладких металевих корпусів. На екран рекомендується наклеїти протекторну плівку або гартоване скло, їх наявність не позначається на передачі кольору. Дівчатам сподобаються бампери-накладки з квітковими візерунками та декоративними елементами, а представникам сильної статі - темні матові кольори із софт-тач напиленням та брутальні рельєфні гібриди.

Ціна на чохли для Meizu

Чохли з натуральної та штучної шкіри не лише перешкоджають попаданню пилу та бруду, але й стають частиною іміджу. Гармонуючи з рештою деталей образу, вони вигідно підкреслять смак і оригінальність власника. Поділяються на кілька видів:

  • Накладка – для жорсткості та міцності всередині обшивки ховається полікарбонатна основа. Конструкція продумана та легка, тому габарити апарату збільшуються мінімально.
  • Книга – на одній половині жорсткий слот під телефон, інша його закриває та фіксується магнітним тримачем або іншим способом. Є відсіки для пластикових карток. Опціонально – коротка ручка для носіння на зап'ясті або петля під брелок.
  • Фліп – схожий на попередній вид, але відкривається вертикально зверху донизу. Клямка може бути без магніту.
  • Портмоне – повторюють форму чоловічого гаманця, підходять під цілий модельний ряд. Усередині кілька відділень: для телефону, кредиток та купюр. Ваш гаджет повністю закритий, але і вага у чохла пристойна – близько 200 грамів.

Стильно виглядають текстильні кейси-книжки у стилі унісекс із контрастними елементами зі шкіри.

Не такий простий, як здається: вивчаємо особливі фішки

Тільки у неазартної людини при моніторингу всього спектра чохлів не виникає думка, а що, крім безпеки, можна отримати? Як виявляється, він здатний спростити та покращити користування смартфоном, потрібно тільки вибрати правильно.

Зазвичай у чохлах-книжках лицьова сторона глуха, а в тильній отвори для камери, сканера відбитка пальця та динаміків. Щоб прийняти дзвінок, доводиться її відкривати. Додавши інформаційні отвори, виробники скасували зайві рухи. Через вікна видно, видно хтось дзвонить, можна прийняти або скинути виклик. Принципом відкритості порадували Deexe та UniCase, хоча перфорація підвищує ризик пошкодження дисплея.

Для шанувальників читання та перегляду відео в мережі передбачена трансформація тильної стінки на підставку для телефону. Тепер його можна ставити на стіл, а не тримати в руках. Подібна опція реалізована і на гібридних кейсах – вбудована відкидна ніжка-опора.

Велика діагональ дисплея – це красиво та видовищно, але ще вона стала «тонким» місце гаджетів. Впавши навіть на рівну поверхню вона може розколотися, і сенсор вийде з ладу, що спричинить дорогий ремонт. Тому в простих пластикових та шкіряних чохлах преміум класу верхні кромки основи злегка виступають над екраном, щоб весь удар при падінні припадає на них.

Ще далі пішли технологи MOFI створивши непробивний Rui Series – це чохол-книжка для Meizu, передня панель якого посилена тонким листом сталі. Навіть при падінні на предмет, ймовірність пошкодження скла буде зведена практично до нуля. 

Захистні модулі для активного способу життя

Упакований у захисну оболонку телефон зазвичай лежить у сумці або кишені, а якщо заплановано більш екстремальне проведення часу, слід придивитися і купити чохли Meizu у спортивному або вологозахищеному виконанні. Їх можна носити на руці, щиколотці або поясному ремені, і брати на пробіжки, пікнік та рибалку, не боячись за його збереження.

Купити чохли для Meizu

Кожен чохол призначений насамперед для збереження та продовження терміну служби, але справляються з цим завданням вони по-різному. Силіконові бампери не дадуть пристрою випадково вислизнути, знижують силу удару, якщо падіння все ж таки трапилося, і тішать ціновою категорією. До мінусів відноситься недостатньо щільне прилягання, скупчення пилу під торцями, згодом проявляється жовтизна.

На користь пластику свідчить велика кількість кольорів та фактур. Захист із полікарбонату жорсткіший, тому й сидить щільніше. Верхня та нижня грань залишаються вразливими, а при падінні є ризик розтріскування, але багато клієнтів вирішують купити чохли для смартфонів Мейзу з різновидів пластикату.

Штучна імітація шкіри займає друге місце за популярністю після силікону. Виробники вказують високу зносостійкість, але згодом естетичний вигляд втрачається, з'являються потертості та тріщини, виходять з ладу фіксатори.

За довговічністю натуральний матеріал впевнено конкурує із синтетикою, виглядає благородно та підкреслює статус власника. У кейсах з неї роблять мінімум прорізів, щоб уникнути природної деформації, на відміну від лінійок View Series із поліуретану. 

Де купити фірмовий чохол на Meizu зі швидкою доставкою

Модельний ряд смартфонів включає близько 30 моделей, які відрізняються форм-фактором та розташуванням роз'ємів. У звичайних магазинах не завжди знаходиться відповідна модель захисту, або є лише один варіант. Щоб вибрати надійний захист, заходьте на wookie.com.ua. Кожна позиція в онлайн-магазині – це 100% фірмовий чохол для Мейзу, поставлений безпосередньо із заводу. Тут зібрані функціональні аксесуари на будь-який смак: яскраві молодіжні бампери та класичні чохли-книжки.

Для всіх клієнтів магазин забезпечує безкоштовну доставку на відділення «Нової пошти». Відправлення виконується того ж дня. З нами співпрацювати легко і не страшно, якщо брак або інша причина – гарантоване безпроблемне повернення.

Відгуки