Гарний чохол не тільки захищає смартфон від бруду, подряпин, ударів та інших негативних факторів, а й дозволяє персоналізувати його під себе. Наприклад, за допомогою такого аксесуару можна змінити зовнішній вигляд пристрою або навіть зробити його ще зручнішим.

У цій статті ми зібрали найкращі на даний момент чохли для Samsung Galaxy S23 з нашого магазину. Якщо ви щасливий власник цього смартфона, вам напевно підійде один із наведених нижче аксесуарів.

Samsung Silicone Case: стильний і тонкий

Samsung Silicone Case

Цей бампер із еластичного силікону — офіційний чохол компанії Samsung, створений спеціально для Galaxy S23. Тому він ідеально пасує до елегантного дизайну самого пристрою і виглядає ніби його природне продовження. Як і сам апарат, чохол однотонний. Причому покупцям доступно багато колірних варіантів майже на будь-який смак: темно-синій, помаранчевий, фіолетовий, кремовий, зелений. Частина відповідає фірмовим кольорам Galaxy S23.

Samsung Silicone Case досить тонкий та легкий, тому анітрохи не заважає використовувати смартфон. Не враховуючи акуратних вирізів для камер і портів, бампер повністю покриває спинку та торці Galaxy S23. Завдяки спеціальним накладкам бічні кнопки у чохлі натискаються без зайвих зусиль. Поверхня аксесуара приємна на дотик, гладка, але не вислизає з рук. Відбитки пальців на ній не кидаються в очі, але на чохлах темних кольорів може бути помітний пил.

Samsung Silicone Case

М'яке внутрішнє оздоблення чохла захищає пристрій від подряпин під час зняття та надягання аксесуара. Бампер точно відповідає габаритам та формі смартфона, через що легко надягається і щільно сидить на пристрої.

Переваги:

  • ідеально пасує до дизайну Galaxy S23
  • доступний у багатьох кольорах
  • тонкий та легкий

Недоліки:

  • може збирати пил
  • нестійкий до потертостей і подряпин

URBAN ARMOR GEAR (UAG) Civilian: міцний, але компактний

UAG Civilian

Чохол із серії Civilian від бренду UAG розроблений із прицілом на підвищений захист смартфона. Його забезпечує фірмова технологія HyperCush, яка розсіює енергію під час зіткнення з твердою поверхнею. В основі накладки лежить міцна полігональна структура, створена нашаруванням двох амортизуючих матеріалів. Як стверджує компанія, чохол дозволяє смартфону переносити падіння з висоти до шести метрів. Але перевіряти це навмисно ми, звичайно, не рекомендуємо.

Матова поверхня з полікарбонату надійно лежить у руці, не збирає відбитки пальців і довго зберігає вигляд завдяки стійкості до подряпин. Високі борти забезпечують додатковий захист для екрана.

Накладка продається в чорному та чорно-зеленому варіантах з помаранчевими акцентами. Дизайн важко назвати витонченим. Але зайвої грубості, характерної для багатьох протиударних чохлів, в ньому немає. Незважаючи на підвищений захист, накладка досить тонка та не сильно збільшує смартфон у габаритах. Форма та вирізи чохла точно відповідають Galaxy S23.

Переваги:

  • дає підвищений захист від ударів
  • стійкий до зносу
  • невеликий за мірками протиударних чохлів розмір

Недоліки:

  • велике лого на спинці
  • не найвитонченіший дизайн
  • висока вартість

Supcase Unicorn Beetle Pro Rugged: броньований з усіх боків

UB Pro Rugged

UB Pro Rugged — ще один протиударний чохол для Galaxy S23. Аксесуар складається із двох частин. Перша являє собою комбіновану накладку з жорсткого полікарбонату та амортизуючого силікону. Друга має вигляд рамки із захисним екраном, який закриває собою передню панель смартфона. Через таку збірну конструкцію чохол не дуже зручно надягати і знімати. Зате він захищає не лише спинку та боки, а ще і дисплей апарата.

Крім того, чохол має кілька корисних особливостей. Так, наявність висувної підставки дозволяє фіксувати смартфон у вертикальній чи горизонтальній позиції. Наприклад, для зручного перегляду відео. А ще в комплект входить кріплення, за допомогою якого можна чіпляти смартфон на ремінь.

У UB Pro Rugged агресивний дизайн, який підійде не кожному користувачу. До того ж чохол досить громіздкий, що може знизити зручність використання Galaxy S23. Тим не менш, аксесуар має всі необхідні вирізи для портів камер і загалом добре підігнаний під смартфон. Чохли UB Pro Rugged комбінують чорний з одним з інших кольорів: червоним, синім, зеленим тощо. Але є і повністю чорний варіант.

Переваги:

  • захищає не лише корпус, а й екран
  • має підставку для фіксації смартфона на столі
  • затискач для носіння на ремені в комплекті
  • багато колірних варіантів

Недоліки:

  • конструкція ускладнює зняття чохла
  • грубий дизайн на любителя
  • великі габарити

Ringke Onyx: недорогий та надійний

Ringke Onyx

Бампер Onyx від компанії Ringke близький за дизайном до Samsung Silicone Case. Він теж легкий, тонкий та мінімалістичний. У той же час чохол від Ringke відрізняється антиковзаючою текстурованою поверхнею. Через неї Onyx виглядає менш витончено. Зате він набагато надійніше сидить у руці і менш схильний до зносу. А ще на такій поверхні взагалі не видно слідів від пальців. Чохол однотонний, доступний у трьох кольорах: чорному, фіолетовому та темно-зеленому.

Onyx зроблений із термопластичного поліуретану з амортизуючими властивостями. Такий матеріал забезпечує помірний захист від ударів. Завдяки дублікаторам бічних кнопок, а також вирізам для камер і роз'ємів Onyx гармонійно доповнює смартфон і не знижує зручність використання. Наявність спеціальних дірочок у чохлі дозволяє вішати ремінці та інші додаткові аксесуари.

Ringke Onyx

На окрему увагу заслуговує вартість. Наприклад, Onyx більш ніж вдвічі дешевший за того ж Samsung Silicone Case.

Переваги:

  • не вислизає з рук
  • легкий та компактний
  • не збирає відбитки пальців
  • стійкий до зносу
  • недорогий

Недоліки:

  • мало колірних варіантів
  • текстурована поверхня — не для всіх

Spigen (SGP) Ultra Hybrid: тонкий і прозорий

Spigen Ultra Hybrid

Використання прозорого чохла — це хороший спосіб захистити смартфон від бруду та пошкоджень, коли не хочеться ховати зовнішній вигляд пристрою від очей. Головне, щоб аксесуар був зроблений із якісного матеріалу, який згодом не пожовкне. Саме такі чохли входять до серії Ultra Hybrid від бренду Spigen. У ній є як повністю прозорий варіант, так і версії з кольоровою рамкою та прозорою основою.

Рамка Ultra Hybrid зроблена із силікону. Вона покриває торці апарату та трохи виступає вперед, що дає додатковий захист екрану. Для зручного використання кнопок передбачені спеціальні накладки, а вирізи забезпечують вільний доступ до портів. Прозора основа складається з міцного полікарбонату та містить точно вивірені за розміром отвори для камер.

Оскільки чохол дуже тонкий і легкий, він ніяк не заважає користуватися смартфоном. Згодом під поверхнею Ultra Hybrid може накопичуватися пил. Але аксесуар легко знімається та миється.

Переваги:

  • дуже тонкий та легкий
  • не ховає зовнішній вигляд смартфона
  • не жовкне з часом

Недоліки:

  • якщо під чохол потрапляє пил, це відразу кидається в очі
  • на тлі темних смартфонів помітні відбитки пальців

Підсумуємо

Якщо вам потрібен чохол із підвищеним рівнем захисту, зверніть увагу на міцний UAG Civilian або Supcase UB Pro Rugged із накладним екраном. Хочете, нехай не такий захищений, проте більш витончений аксесуар? Тоді придивіться до елегантного Samsung Silicone Case або недорогого Ringke Onyx з антиковзаючою текстурою. Якщо шукаєте тонкий прозорий чохол, який з часом не пожовкне, вам може сподобатися Spigen Ultra Hybrid.

Нічого не підійшло? Тоді рекомендуємо перевірити інші чохли для Samsung Galaxy S23 у нашому магазині. У нас ви знайдете ще безліч варіантів на будь-який колір та смак.

Максим Волоцький - оглядач на Wookie.UA
Максим Волоцький
оглядач на Wookie.UA