Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy А11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung A11 – захисне екіпірування обов'язкове

Модель Galaxy A11 стане найпростішим представником А-серії, яка планується до випуску у 2020 році. Молодші апарати відносяться до бюджетного сегменту, і логічно припустити, що середні будуть не лише технічні характеристики та дизайн, а й показники витривалості до фізичних навантажень. На нашу скромну думку, для Samsung Galaxy A11 купити чохол просто доведеться. Вирішити питання ефективно та недорого завжди допоможе інтернет-магазин Wookie. Тут зібрані найактуальніші аксесуари за доступними цінами.

Чохли для Samsung Galaxy А11

Від асортименту можна розгубитись, і в результаті вибрати не те, що хотілося спочатку. По суті всі чохли захищають телефон від пошкоджень, але можливості кожного виду обмежені. Базові вимоги, яким повинен відповідати чохол на Самсунг А11:

  • необхідний рівень безпеки;
  • заводське виготовлення;
  • зручність експлуатації;
  • стійкість до зносу.

Здається, що вимоги є цілком адекватними, тому складнощів бути не повинно. Та насправді лише кожен другий чохол Самсунг А11 відповідає цим запитам. Решта маси «косить» під відомі бренди із різним рівнем якості. Хороші копії існують, але ризикувати власним смартфоном, щоб протестувати їхню надійність, погодиться не кожен споживач.

Чи варто вибирати безпеку на мінімалках

Очевидці не дадуть збрехати – не завжди телефон розбивається під час падіння. Після польоту та приземлення на ньому з'являються помітні зовнішні вади. Власник радіє, що дисплей уцілів, адже вартість ремонту описується цифрами із трьома нулями. Але удар шкодить не лише зовні, гаджет може припинити працювати через пошкодження внутрішніх мікросхем або акумулятора. Виламуються клямки кришки, перестають працювати динаміки, мікрофон або камери.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy А11

Запобігти таким неприємностям реально навіть за допомогою простого засобу. Наприклад, ті ж силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy А11 забезпечують гідний базовий захист. Вони протистоять:

  • забрудненням;
  • потертостям;
  • сколам скла камер та екрана;
  • вислизанням трубки з рук.

У повсякденному житті цього достатньо, тому іноді виробники вкладають їх у комплект. «Рідні» чохли досить швидко виходять з ладу, але їх вистачає, щоб визначитися, яке доповнення краще вибрати наступного разу.

Силікон від силікону різниться. Модний надтонкий чохол сидітиме, як друга шкіра, але слабо демпфує навантаження. Більш надійно проявить себе модель із внутрішнім рельєфом для розподілу сили удару та укріпленими куточками.

TPU-накладки без зауважень пройшли тести на зносостійкість, але якщо відчувається розхлябаність посадки, а краї отворів почали надриватися – настав час міняти.

Який купити чохол на Samsung Galaxy A11 залежить від ваших уподобань, інтекстивності використання, та й звичайно бюджету. У будь-якому випадку ми зможемо задовольнити усі ваші побажання.

Як забронювати безпеку гаджета

Найміцніший варіант у всьому класі – це броньований чохол на Samsung A11. Його формат розрахований на максимально жорсткі умови, а витонченістю та товщиною пожертвували. Це громіздкі та значні слоти, які рекомендуються для умов, де загроза неминуча. Природно, що вони мають попит у спортсменів, мандрівників, та інших професій, де мобільники в звичайних накладках довго не протягнуть. На парадний вихід «броньовик» легко замінить ефектний чохол-бампер Samsung Galaxy A11 (A115) Deexe Gradient Color.

Традиційні матеріали: алюміній, карбон, спеціальні види пластиків та гум. Практикується подвійний форм-фактор. Трубка фіксується в м'якій та еластичній підкладці, а зовні кріпиться жорсткий каркас із ударостійкого полімеру. За фірмову броню і платити доведеться більше. Через специфікації та наповнення таке доповнення просто не може коштувати дешево.

Купити чохли для Samsung Galaxy А11

Телефонна обкладинка  3 в 1

Як броньований, так і силікований чохол на Самсунг А 11 спотикаються в одному місці – екран залишається відкритим і до перегляду, і до несподіваного контакту з асфальтом. У такому розрізі вигідно виглядає чохол-книжка. Для смартфона Самсунг Галаксі А11 її формат продовжує залишатися актуальним, як у минулі сезони для його попередників. Відкидна фронтальна панель надійно береже тачскрін.

Виготовлений для Samsung Galaxy A11 чохол-книжка порадує різноманітними комбінаціями матеріалів. Це єдиний тип, у якому органічно виглядають шкіра, текстиль, дерево, поліуретан та полімери. Бонусом отримуєш ще кілька відділень для зберігання. Недоліків всього два: громіздкість та необхідність постійно відкривати кришку.

Варіація на тему – чохол-розкладачка або фліп. Частина респондентів стверджує, що розкривати знизу нагору набагато зручніше, ніж убік. Вибираючи «книжку» перевіряйте спайку/прошивку торців та місце з'єднання слота та обкладинки на міцність. Вона повинна витримувати постійне зношування, а не розвалюватися, розшаровуватися і строчитися в руках.

Сподіваємось, що короткий порівняльний екскурс вдався. Заходьте на wookie.com.ua, щоб побачити та дізнатися більше, та купити чохол на Самсунг А11 або інший необхідний аксесуар.

 
Відгуки