Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco F4 GT

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Xiaomi Poco F4 GT — новий флагман 2022, який вже встигли оцінити користувачі різних країн. Корпус і передня панель смартфона виконані з міцних матеріалів, але це не означає, що смартфону не потрібен додатковий захист. Як і захисне скло, чохол — перший аксесуар, який знадобиться власнику нової моделі Сіяомі. В інтернет-магазині Wookie.UA ви завжди зможете підібрати для Poco F4 GT чохол найзручнішої для себе моделі. Доставка по Києву та Україні виконується в короткі терміни, причому завжди за найкращою ціною. Замовити товар на сайті можна в будь-який зручний для клієнта час.

Чохли для Xiaomi Poco F4 GT

Види чохлів для Xiaomi Poco F4 GT 

У стандартну комплектацію телефону завжди входить оригінальний силіконовий чохол, але багатьом користувачам його здається недостатньо. 

Альтернативою такого аксесуару можуть стати:

  • чохли-книжки зі зручним магнітним фіксатором або без нього;
  • протиударний захисний чохол Poco F4 GT із міцних матеріалів (його вартість може бути трохи вищою, ніж звичайних силіконових моделей, але й рівень захисту смартфона значно кращий);
  • кольорові пластикові вироби, що ідеально повторюють усі вигини гаджета (підкреслити свій стиль та індивідуальність допоможуть квіткові принти або просто яскраві фарби).

У магазині Wookie.UA представлений широкий вибір продукції з кожної категорії, а до найпопулярніших відносять товари брендів DUX DUCIS, Deexe, Nillkin. Скільки коштує кожен чохол на Poco F4 GT, завжди можна дізнатися з опису, але в будь-якому випадку купити такий аксесуар для девайса Сіяомі Поко вдасться за вигідною ціною. Це стосується й протиударної захисної плівки або інших аксесуарів для даної моделі оригінального смартфона. 

Основні характеристики чохлів для Ксіомі Поко Ф4 ГТ

Для Xiaomi Poco F4 GT розроблено багато моделей накладок, кожна з яких має свої індивідуальні характеристики. Незалежно від того, вирішите придбати недорогий виріб або захочете замовити стильний шкіряний чохол для Poco F4 GT, вони завжди повинні виконувати кілька основних функцій:

Ціна на чохли для Xiaomi Poco F4 GT
  • надійно захищати корпус телефону від механічних пошкоджень у вигляді відколів або подряпин;
  • надавати гаджету естетичний вигляд;
  • бути зручними у використанні (деякі моделі мають виступи і можуть застосовуватися як фіксатори телефону під час перегляду фільмів).

Отвори кожної накладки повинні повністю збігатися з роз'ємами телефону для гаджетів і зарядки та камерами, а її краї — щільно прилягати до корпусу гаджета. 

Матеріали виготовлення аксесуарів для смартфона

Вартість будь-якого чохла для сучасних смартфонів залежить від матеріалу їх виготовлення. Зазвичай це силікон, поліуретан або ударостійкий пластик, але трапляються шкіряні вироби та накладки з металевими деталями. Їхня ціна порівняно вища, тому дешево купити чохол на Poco F4 GT не вийде.

Деякі чохли-книжки можуть мати додаткові відділення для карток або грошей, що дуже зручно за відсутності сумочок. Зазвичай вони виготовлені з того ж матеріалу, що і основна частина захисту девайсу, наприклад, текстурованого поліуретану.

Чому варто замовити чохол для Ксіомі Поко F4 GT у Wookie.UA

Купити чохли для Xiaomi Poco F4 GT

В інтернет-магазині Wookie.UA завжди можна для Poco F4 GT чохол купити, захисні стекла та зарядні пристрої за кращою ціною, але це не єдиний привід замовити потрібний товар саме у нас. До інших переваг можна віднести:

  • широкий асортимент продукції;
  • активну дисконтну програму, до якої підключаються нові клієнти;
  • зручний спосіб оплати (шляхом банківського переказу або готівковим розрахунком при самовивозі покупки зі складу);
  • можливість повернення товару протягом гарантійного періоду;
  • оформлення недорогої доставки по Києву та іншим регіонам України всього в кілька кліків.

Скільки коштує чохол для вашого нового Xiaomi Poco F4 GT вказано на сайті. Кожен клієнт може дешево купити як звичайні силіконові вироби, так і дорожчі протиударні накладки або чохли-книжки кольору, що сподобався, і дизайну. Останні ще й зручні під час перегляду відео на телефоні, що подвійно вигідно.

Відгуки