Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для iPad 10.2 7/8/9 (2019/2020/2021)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

iPad 10.2 7/8/9 поколінь — якісний планшет з довгограючим акумулятором, який можна брати із собою завжди та скрізь. Але, щоб пристрій не втратив свого привабливого вигляду, важливо своєчасно купити чохол на Айпад 10.2.

Онлайн-магазин wookie.com.ua реалізує великий асортимент аксесуарів для продукції Apple: скло, зарядки, USB-шнури, навушники, bluetooth-гарнітури та TPU-чохли від різних виробників.

Багатофункціональний та практичний: вибираємо чохол для iPad 10.2 (2019/2020/2021)

Корпус і екран сенсорного телефону простіше пошкодити, а значить він більшою мірою потребує захисту. Вибираючи чохол, потрібно знати, які бувають види і чим вони відрізняються. Більшою мірою вибір залежить від того, як пристрій використовуватиметься і від особистих уподобань користувача.

Силіконовий (TPU) чохол на Айпад 10.2 2019/2020/2021 невибагливий в експлуатації, забезпечує гідний захист та коштує зовсім недорого. Може мати гладку або рифлену поверхню. Ідеально використовувати у парі зі скляною накладкою.

Чохол iPad 10.2 у форм-факторі "книжка" це одна з найпоширеніших модифікацій, оскільки захищає його від сколів та подряпин з усіх боків.

Кисет з блискавкою. Не прив'язаний до апарату, який зручно класти та діставати; не псує відчуття використання. Успішно запобігає появі дефектів на пластиковій та скляній поверхнях. Стійкий до падінь.

Чи потрібна підставка чохлу на Айпад 10.2?

Чохол для iPad 10.2 7 / 8 / 9 поколінь у форматі бампера застосовується для протекції бічних граней та задньої кришки. Гумові кромки виступають над дисплеєм, що виключає можливість зіткнення з твердим кахлем; добре стикається з корпусом. На силіконі передбачені вирізи для динаміків, роз'ємів та камери. Кнопки ховаються у вирізах або для зручності отримують додаткові силіконові накладки, що забезпечують більш легкий доступ. Матеріал не перешкоджає розповсюдженню GSM-сигналу.

Найвищі показники міцності показав броньований чохол на планшет Apple iPad 10.2 7 / 8 / 9 поколінь, що виготовляється із зносостійких надміцних матеріалів. Стійкий до пошкоджень, має високу амортизацію та відповідає військовим стандартам якості MIL Grade. Безперечний вибір для прихильників активного способу життя та небезпечних професій, наприклад, пожежників, будівельників та ін.

  • Кобура – кріпиться на пояс, закривається. Доступні поширені кольори.
  • З кріпленням на руку для бігу та фітнес-тренувань з прозорою кишенькою для керування сенсором.
  • Сумка-органайзер з відділеннями для грошей, дрібниць та мобільника.

Переваги пропонованих для iPad 10.2 чохлів

Виділимо основні:

  • Швидка та проста установка.
  • Покриття, що відштовхує пил, вологу та жир.
  • Міцні та зносостійкі, з тривалим терміном служби.
  • Більше 200 000 найменувань на сайті.
  • Краще співвідношення ціни/якості.
  • Оптимальні міцність та твердість.

Сумісність із минулими поколіннями

Чохли-бампери для Айпад 10.2 2019/2020/2021 зовні схожі з комплектуючими для інших моделей. Незважаючи на це, найчастіше вони не взаємозамінні. У різних апаратах отвори для мікрофона, вічка камери, кнопок і динаміків можуть знаходитися в іншому місці. Діагональ екрану телефонів також відрізняється.

Чохли-книжки часто підходять до мобільних з ідентичними розмірами, але й тут можуть бути розбіжності. Використання неоригінальних комплектуючих створює деякі проблеми, тому краще не експериментувати.

Тут можна без проблем підібрати та купити на iPad 10.2 чохол відповідної моделі, вибрати модель для себе або на подарунок, та успішно використовувати його багато років. Не турбуйтеся про сумісність, тому що все, представлене тут, спеціально призначене для нової версії.

Які чохли на Айпад 10.2 (2019/2020/2021) прослужить максимально довго?

Онлайн-магазин Wookie пропонує широкий асортимент чохлів, USB-шнурів та скла.

Чому багато покупців віддають перевагу нашому сервісу? Ось лише кілька причин:

  • Швидкий зворотній зв'язок із клієнтом.
  • Пересилання відразу після оформлення замовлення.
  • Не привозимо дешевих підробок із Китаю.
  • Обмін будь-якої продукції протягом 7 днів.
  • Наявність усіх позицій на сторінках.
  • Вартість більшості аксесуарів як у виробника.
  • Доставка послугами «Нової пошти» без додаткової плати.

На цій сторінці пропонуються різнокольорові TPU-чохли для гаджетів Apple. Доступні кольори: чорний, білий, синій, зелений, рожевий, помаранчевий та ін.

Для оформлення замовлення скористайтеся спеціальною формою, де потрібно вказати контактну інформацію та кількість. Наш представник зв'яжеться з вами протягом години для підтвердження. Якщо є питання щодо якогось товару чи послуги, телефонуйте!

Відгуки