Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco X3 GT

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Poco X3 GT з оптимальним співвідношенням ціна/якість

Прості та бюджетні смартфони від дочірнього відгалуження Xiaomi виявилися дуже затребуваними. На питання чи потрібно купувати для мобільних пристроїв додатковий захист відповіли самі виробники, коли почали додавати в заводський комплект чохол для Xiaomi Poco X3 GT.

Чохли для Xiaomi Poco X3 GT

Це звичайний варіант бампера, який убереже від пошкоджень, які з'являються у перші дні експлуатації. Через стандартний дизайн і невисокі захисні характеристики його замінюють більш функціональними моделями.

За особливостями конструкції чохли поділяються на чотири типи:

  • накладки;
  • бампери;
  • книжки;
  • портмоне.

Вони відрізняються зовнішнім виглядом, кількістю використаних матеріалів та стійкістю до зовнішніх пошкоджень.

Poco x3 GT чохол накладного формату

Найпопулярніший у цій категорії чохол-бампер на Xiaomi Poco X3 GT, який може виготовлятися із пластичного або жорсткого полімеру. Він повністю або частково перекриває спинку та бічні сторони телефону. Конструкція може бути монолітною або збиратися із жорсткої рамки та м'якого кейсу. Розміри оригінальних аксесуарів точно збігаються з габаритами пристрою, тому добре прилягають до корпусу. Зони регулятора гучності виділяються зручними дублікаторами. Щоб роз'єми не забивалися пилом та дрібним сміттям, передбачені спеціальні заглушки.

Зовнішню поверхню залишають гладкою, покривають рельєфом або вистилають м'яким синтетичним текстилем. Внутрішнє оздоблення запобігає люфтам, покращує розподіл навантажень і не дає дрібним частинкам залишати подряпини на покритті. За цілісність дисплея відповідає виступаюча над ним кромка. При падінні плашмя на плоску поверхню, наприклад, плитку або бетонну підлогу, екран не розбивається.

Тонкі стінки, які не підвищують вагу і лише покращують зручність користування телефоном. Стійкість до пошкоджень покращують за рахунок додавання подушечок, що амортизують, пружних виступів на зовнішніх сторонах або вставок металу або пластику. Силіконові (TPU) чохли на Poco X3 GT вибирають за такі переваги:

  • мінімальна вага;
  • велика різноманітність модельного ряду;
  • довговічність;
  • доступна ціна.
Ціна на чохли для Xiaomi Poco X3 GT

Тильна панель прикрашається стриманою або різнобарвною графікою, кіношними сюжетами або плоскими капсулами з рідким або сипким наповнювачем. Також у спинку інтегрується магнітне кріплення або тримач-кільце.

Класичні та незвичайні доповнення

Підвищений рівень захищеності забезпечує чохол-книжка. Для смартфона Поко Х3 Джіті з його великим екраном і вагою такий формат виглядає непогано. Він закриває моноблок з усіх боків. Перша лінія захисту – це пластичне гніздо з поліуретану.

Багатошарова зовнішня обкладинка збільшує міцність у кілька разів. За місткістю з нею може конкурувати лише об'ємні гаманці чи спортивні сумки. Купивши такий чохол для Поко х3 GT, можна не боятися падінь та ударів.

Бонусом власник отримує набір різних корисностей:

  • відділення для карт та грошей;
  • люверс для брелока або наручного ремінця;
  • практичну підставку.

Чохли-книжки часто виготовляються з покриттям під шкіру або тканину, але є вироби з повністю прозорою передньою панеллю із дзеркальним напиленням. Для створення привабливого вигляду використовують тиснення, вишивку, значки-емблеми або інтегровані елементи з матеріалів, що контрастують. Кришка може бути суцільною або з функціональними прорізами.

Більше міцності та витривалості

Щоб максимально захистити телефон від поломок, створили броньований чохол на Poco X3 GT з особливою конструкцією. Він нагадує бамперний кейс, але в рази міцніший. У ньому поєднуються найкращі якості кількох матеріалів: металу, вуглецевого волокна та інноваційних полімерів.

Чохол на Poco x3 GT з високими амортизаційними виступами та додатковими ребрами жорсткості справді витримує сильні фізичні навантаження. Завдяки зручному захопленню шанс випадково випустити комунікатор у такій оболонці практично нульовий.

Купити чохли для Xiaomi Poco X3 GT

Цікавий різновид захищеного аксесуара складається з двох силіконових половинок, які закривають і спинку, і екран. На корпусі вони тримаються за рахунок еластичності матеріалу та за надійні кріплення замку, розташовані вздовж торців.

Вигідна пропозиція від Wookie

Інтернет-супермаркет wookie.com.ua лідирує за кількістю, якістю та цінами у сфері мобільного екіпірування. Ми пропонуємо останні розробки від виробників зі світовою популярністю. Для вашого Поко Х3 GT купити чохол з нами не складе проблеми. В асортименті представлені базові та нестандартні доповнення від Deexe, Nillkin, Baseus, Imak та багатьох інших брендів.  А ще для наших клієнтів - безкоштовна доставка Новою Поштою, розпродажі та розіграші крутих призів.

Відгуки