Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 11T / 11T Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi 11T / 11T Pro: переваги, варіанти та де купити

Компанія Xiaomi Mi вже анонсувала вихід чергової новинки на ринку. Нею став телефон версії 11T /  11T Pro, оснащений дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц, камерами з ультра-ширококутними модулями на 64 Мп та 8 Мп, об'єктивом із 3x зумом, який дасть точну передачу без втрати якості. Це далеко не всі технічні параметри гаджета, який привернув увагу громадськості. Однак девайс залишається крихким.

Чохли для Xiaomi 11T / 11T Pro

Як і інші портативні прилади, новинка потребує хорошого, привабливого доповнення. Стати ним може якісний чохол для Xiaomi 11T / 11T Pro, який розроблений для цієї конкретної моделі. Він враховує особливості форми, вигинів, портів, розміри смартфона, що забезпечує ідеальне поєднання, міцне кріплення без зазорів.

Придбати його буде далекоглядним рішенням, оскільки він дасть змогу оцінити плюси техніки, гарантувати її цілісність на період експлуатації. Різноманітність варіантів дозволить вибрати екземпляр, що відповідає індивідуальним вимогам користувача, його побажанням, статусу. 

Переваги використання виробу

Купити чохол на Xiaomi 11T варто всім, незалежно від статі, віку, напряму зайнятості, інших індивідуальних факторів. Таке просте доповнення має різну конфігурацію, але результат застосування та ефективність усіх версій ідентичні. Комплектація мобільного допоможе:

Ціна на чохли для Xiaomi 11T / 11T Pro
  1. Забезпечити захист. Падіння, удари, механічне тертя, інші несприятливі чинники можуть згубно позначитися на технічному стані чи зовнішньому вигляді техніки. Захисне покриття візьме дефекти, силу удару на себе, попередивши псування дорогої покупки. 
  2. Продовжити термін служби. Із першого пункту випливає і цей. Експлуатація може бути довгою, оскільки сам агрегат залишається цілим, неушкодженим, а аксесуар, що зносився, можна просто замінити. 
  3. Зробити телефон стильним. Накладки відрізняються характерним дизайном, стильовим виконанням, тому вибравши один із них, доступно перетворити стандартний гаджет на оригінальний, яскравий або навпаки лаконічний, строгий технологічний помічник.
  4. Заощадити гроші. Дешевше замовити чохол, ніж засіб зв'язку. Ціна на всі різновиди цілком невисока.
  5. Зробити девайс практичнішим. Кожух захистить дисплей та роз'єм від бруду, пилу, інших забруднень, що робить догляд за улюбленим приладом простіше, ефективніше. 
  6. Проявити оригінальність. Універсальність використання дозволяє підібрати конструкцію для дітей, жінок, чоловіків будь-якого віку, статусу. 

Вибирати покупку варто з урахуванням особистих уподобань та поставлених перед продукцією завдань. 

Типи доступних аксесуарів 

Товари випускаються в будь-якому дизайнерському виконанні, конфігурації з різних матеріалів. Від цього залежить особливості кожного з них. Найбільш популярними вважаються:

Купити чохли для Xiaomi 11T / 11T Pro
  1. Силіконовий (TPU) чохол Xiaomi 11T / 11T Pro. Дуже гнучкий та еластичний, добре тримає форму, не розтягується та не тріскається в процесі експлуатації. Поверхня матеріалу приємна на дотик, а м'якість забезпечує "пружний ефект", що дозволяє амортизувати удар у разі падіння на підлогу. Бувають кольорові чи прозорі.
  2. Форм-фактор "бампер". Такі аксесуари прикривають лише частину корпусу – боковини по периметру, і з цією функцією вони справляються відмінно, проте сам екран залишається відкритим, що не завжди зручно, надійно. Виглядають лаконічно, практично зливаються з усією поверхнею і не створюють додаткового об'єму в руці. 
  3. Чохол-книжка. Для смартфона Сяомі 11Т / 11Т Про це один з найбільш поширених варіантів, так як він закриває поверхні з усіх боків, включаючи екран. Фіксується на магніті, іноді має зручні вигини, що формуються під підставку, а також кишені для карток. Існують чохли у різних відтінках, бувають багатобарвні з принтами, тисненням. Виготовляються із синтетичних матеріалів, шкіри (натуральної, штучної). Виглядають презентабельно, що підходить для ділових людей. 
  4. Броньований чохол на Сяомі 11Т / 11Т Про. Він виробляється з силікону, міцного полікарбонату або, що найчастіше – їх комбінації, і забезпечує підвищену безпеку. Підходить для любителів активного способу життя, спорту, мандрівок, екстремальних розваг. Характеризуються найвищим класом захисту, але й габарити у нього трохи більші. 

Від категорії продукції залежить вартість, ступінь захищеності, асортимент.  

Запрошуємо за покупками

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує придбати товари для мобільних за найнижчими цінами. У нас в каталозі ви знайдете оригінальний чохол Xiaomi 11T, чохол-бампер, силіконові, складні, посилені типи кожухів, створених з якісних, довговічних покриттів. 

При замовленні діють універсальні способи оплати карткою, готівкою, через електронні системи платежів. Є доставка країною за допомогою поштових служб. Для консультацій, оформлення заявки, допомоги у виборі звертайтесь за контактами на сайті або залишайте онлайн-запит.

Відгуки