Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли на руку

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Спортивний чохол на руку – мрія кожного спортсмена, який прагне вести здоровий спосіб життя та бути на зв'язку. Цей виріб ідеально дозволяє вирішити проблему збереження телефону під час активних занять. Тепер можна не перейматися тим, що пропустите важливий дзвінок на тренуванні, адже гаджет завжди поряд з вами.

Для чого потрібен чохол для бігу на руку?

При заняттях спортом важливість доступного розташування телефону важко переоцінити. Взявши із собою смартфон, ви можете виконувати ранкову пробіжку чи тренування у фітнес-центрі під музику. Тримаючи гаджет поблизу, ймовірність пропуску важливих дзвінків від друзів, родичів або колег по роботі зводиться до мінімуму.

Якщо гаджет просто покласти в кишеню спортивного одягу, то він «бовтатиметься» з боку убік, викликаючи при цьому дискомфорт. Для тренувань актуально купити чохол для бігу на руку для смартфону. Адже постійно тримати пристрій теж не варіант, адже висока ймовірність вислизання і пошкодження при падінні.

Спортивний чохол на руку для бігу позбавить вас дискомфорту, який девайс доставляв раніше. Девайс поміщається в аксесуар через спеціальний отвір, після чого кріпиться на передпліччя широким ремінцем на липучці. Футляр має відсік для ключика. Це значно підвищує зручність використання під час занять у фітнес-центрі.

Чохол для смартфона на руку буде актуальним при їзді на скейті або велосипеді. З виробом ви можете бути впевнені, що гаджет не випаде і не доставлятиме вам дискомфорт.

Чохли на руку - аксесуари для справжніх спортсменів

Виробники товарів для електронних пристроїв грають на прагненні спортсменів або бігунів завжди брати на тренування як мінімум смартфон. З моменту появи на ринку чохол для бігу досить швидко набула популярності. Високий рівень затребуваності обумовлений простотою аксесуара. У нього можна, крім телефону, помістити такі речі, як ключі від квартири, кредитну картку, кошти, лейкопластир та інші дрібні предмети. Чохол для бігу виконаний з високоякісних полімерних матеріалів, що не деформуються та мають високу зносостійкість.

Виріб виконаний з легких синтетичних матеріалів:

  • Поліестеру.
  • Еластану.
  • Сітчастого трикотажу.
  • І інших матеріалів.

Але розміщення сумки на поясі дозволяє досягти таких переваг:

  • Щільне прилягання футляра до тіла.
  • Не сковує рух і не натирає.
  • Дозволяє зберігати невеликі корисні предмети.
  • Захищає гаджет від вологи та пилу.

Аксесуар кріпиться за допомогою спеціальної застібки, а еластичний ремінець дозволяє регулювати щільність прилягання виробу до тіла. Для активних людей було спеціально розроблено чохол на руку для бігу.

У магазині wookie.com.ua ви можете придбати кілька видів виробів:

  • Тільки з відсіком для мобільного пристрою.
  • З додатковими кишеньками для дрібних речей (готівки, ключі тощо).

Приладдя ідеально підійде для вас, якщо ви любите бігати, їздити на велосипеді або подорожувати.

Чому чохол для бігу купити потрібно у нас?

Якщо вам потрібен чохол на руку для бігу, ви зайшли в правильний магазин. Майданчик має зручну пошукову систему, тому якщо вас цікавлять інші захисні футляри, ви без проблем зможете їх знайти. Достатньо в спеціальній колонці вибрати вид і тип товару, який вам цікавий, вказати матеріал, колір і вартість. Пошуковик моментально видасть аксесуар на ваш запит і залишається тільки оформити замовлення. Адже тільки на wookie.com.ua ви зможете купити чохол для бігу на руку високої якості та за прийнятну ціну.

Додаткові примочки для вашого смартфону

Хочете покращити комфортність експлуатації гаджета? Сучасні аксесуари допоможуть вам.

Примочки не тільки підвищать комфорт використання улюбленого гаджета, але й дозволять вигідно виділити себе у колі друзів чи знайомих. Всі товари розподілені за каталогами, тому купити чохол для бігу можна буквально за кілька кліків.

Магазин співпрацює безпосередньо з виробниками, тому, замовляючи товари у нас, ви можете бути впевнені, що вам буде доставлений якісний та оригінальний продукт, а не підробка. Відмінна якість, прийнятні ціни, широкий асортимент роблять наш магазин популярним серед власників сучасних девайсів та смартфонів. 

Відгуки