Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus Nord CE 3 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Компанія OnePlus представила світові продукт, що поєднує в собі інновації, стильний дизайн і високу продуктивність. OnePlus Nord CE 3 Lite заряжається за лічені хвилини, працює з неймовірною швидкістю, а камера з роздільною здатністю 108 МП робить фотографії настільки яскравими та детальними, що вас просто захлиснуть емоції. А коли дізнаєтесь, скільки коштує ця розкіш, одразу побіжите у магазин!

Чохли для OnePlus Nord CE 3 Lite

Легкий і тонкий, зручно лежить у руці. Заспокійливий м'ятний колір приємно тішить око. Звичайно, хочеться довше насолодитися такою красою, перш ніж надягнути на Oneplus Nord CE 3 Lite чохол. Проте не варто жертвувати безпекою для стилю. Коли існує варіант філігранно поєднати і те, і інше – чохли на телефон Ванплас Норд СЕ 3 Лайт.

Чохли для OnePlus Nord CE 3 Lite – як відвернути море проблем через одну краплю

Гаджет коштує недорого і включає багато передових технологій. Для більшості покупців це вагомий аргумент, щоб його купити. Однак все ж таки є один недогляд – відсутність стандартів безпеки води. Тому навіть для такого потужного та просунутого апарату, як OnePlus Nord CE 3 Lite, чохол необхідний. Адже він може виявитися безсилим перед маленькою краплею. Телефон здатний намокнути не лише під дощем та снігом. Не помітили розлиту калюжку кави? Вона, якщо відсутній захисний чохол на Ванплас Норд 3 Лайт, одразу вбереться в корпус.

Любите перелаксувати і подивитися фільм, приймаючи ванну? Впевнені, ніби продумали всі ризики, щоби не допустити падіння у воду? Водяна пара сама по собі негативно впливає. Корпус пітніє, з'являються крапельки, що норовлять просочитися всередину. До речі, про піт. Як це не парадоксально, наші власні виділення також загрожують. При контакті з гладкою поверхнею мобільного рука починає рясно потіти. І зімкнута долоня стає чимось на кшталт водяної пастки.

Будь-яка рідина, що просочилася всередину і потрапила на плату, може спровокувати окислення контактів. Перестануть відправлятися та отримуватися електричні імпульси. Це позначиться на роботі датчиків: камера, динаміки, мікрофон. Вартість яких іноді пропорційна з ціною девайсу. Вода ризикує викликати корозію на контактах зарядного порту та роз'єму для навушників. Зарядний пристрій перестане працювати, навушники не підключатимуться. Щоб не доводити до цього, наш каталог пропонує прості, але ефективні рішення для складних ситуацій.

Практичність та елегантність в одній пропозиції

Ціна на чохли для OnePlus Nord CE 3 Lite
  • Бампер. По суті, це «броньована» рамка, що оточує краї пристрою. «Спина» відкрита. Дозволяє зберегти оригінальний дизайн та вагу. Відмінно комбінується із захисною плівкою.
  • Гідрофобний. На відміну від звичайного вологостійкого чохла, перешкоджає проникненню вологи навіть при зануренні у воду.
  • Накладка. Накладається безпосередньо на кришку. Гаджет не перетворюється на важку «лопату» та зберігає оригінальні розміри.
  • Книжка. У Oneplus Nord 3 Lite чохол такого формамту покриває і тильну, і лицьову поверхні. Економія на захисному склі.

Чохол на Ванплас Норд СЕ 3 Лайт – на варті краси

Милуєтеся покупкою? Погляд приковує бездоганно гладка задня панель, що переливається на денному світлі. Здається, ніщо на світі не здатне спотворити її блиск. Але, на жаль, цій блаженній ілюзії судилося дуже швидко розвіятися, якщо ви забули для свого Ванплас Норд СЕ 3 Лайт купити чохол.

Екран Ванплас Норд СЕ 3 Лайт захищає покриття Gorilla Glass 5, яке є потужним щитом від більшості механічних пошкоджень. Шкода, тильна сторона девайсу не має такого рівня захисту. Її цілісність щомиті піддається випробуванням, оскільки через виступаючий об'єктив смартфон не лежить рівно на поверхні, а перекочується з боку в бік.

При кожному русі кришка треться і дряпається шорсткою поверхню столу. Подряпина за подряпиною, поступово починає затиратися. Потьмяніє і подекуди почне облазити фарба. Девайс втратить товарний вигляд. Не захищений ребристим матеріалом футляра, ризикує зовсім зісковзнути на підлогу. При ударі з'являться вм'ятини та сколи на торцях або, чого доброго, відколеться значний шматок корпусу.

Купити чохли для OnePlus Nord CE 3 Lite

Вирішили не використовувати чохол на OnePlus Nord CE 3 Lite? Ціна такої безтурботності надто висока. Варто задуматися над тим, щоб замовити аксесуар, що продовжує «молодість» зовнішньої оболонки телефону і та дає гідний відсіч викликам навколишнього середовища.

Чому важливо для Oneplus Nord 3 Lite купити чохол

Для Oneplus Nord CE 3 Lite 5G чохол має десятки різних варіацій, а самі варіації теж розбиваються на підвиди. Наприкінці ми розглянемо різновиди найпопулярніших кейсів – силіконових:

  • Анти-сліп. Протиковзні елементи усувають дискомфорт, дозволяючи зручно тримати гаджет у руці.
  • Ударостійкий. Додаткова амортизація та посилені стінки, що поглинають удари та пом'якшують їх вплив.
  • Із захистом роз'ємів. Цей тип чохлів має спеціальні заглушки для usb-портів, роз'ємів навушників та динаміків.
  • Візерункові. Відмінне рішення для молодих та яскравих особистостей, що дозволяють чудово виділитися із загальної маси.

Де купує вся Україна? Де можна знайти унікальний чохол для OnePlus Nord CE 3 Lite? Де найширший асортимент у Києві? Відповідь проста – на Wookie.UA! Різноманітність моделей на будь-який смак та за найкращою ціною!

Відгуки