Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S10+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

З нетерпінням користувачі очікували на випуск багатофункціонального флагмана Самсунг Галаксі С10 Плюс. Для захисту моделі компанія Samsung та інші відомі виробники випустили кілька лінійок стильних обкладинок, представлених у нашому магазині. Тут ви зможете придбати оригінальний, яскравий, презентабельний чохол Samsung Galaxy S10+ (G975). Ще до виходу апарату вендори представили понад сотню найменувань.

Чохли для Samsung Galaxy S10 Plus

Чохол для Samsung Galaxy S10+: класифікація залежно від ступеня захисту

Всі власники телефону бажають зробити його індивідуальним, захистити від різних пошкоджень. Спеціально для них у каталозі є безліч цікавих пропозицій.

Асортимент чохольних виробів можна розділити на такі категорії:

  • силіконові;
  • пластикові;
  • шкіряні;
  • броньовані.

Що купують

Високий рівень захищеності забезпечують силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі С10+. Вони дуже міцні, стійкі, добре згинаються, розгинаються, не тріскаються під час експлуатації. При їхньому виготовленні використовують термічний поліуретан, здатний витримувати серйозні навантаження. ТПУ не пахне, тому можна спокійно дістати девайс із сумки, не морщачись від неприємного запаху.

Пластикова броня теж має хороші протекторні властивості. Вона досить тверда, герметично прилягає до корпусу. Зверху може бути обтягнута тканиною або шкірою, що виглядає дуже стильно.

Чи варто платити за лейбл?

Якісний шкіряний «одяг» істотно збільшує термін служби техніки, що не дозволяє їй розбитися під час падіння. Має привабливий зовнішній вигляд, але дорожчу вартість. Найчастіше її купують любителі натуральних продуктів.

Прибічникам активного відпочинку варто купити броньований чохол на Samsung Galaxy S10+, який не зламається при ударі, буде тривалий час. Кейс гарантує корпусу практично повну невразливість. Він є оптимальним варіантом для велосипедистів, спортсменів, любителів туризму.

Чохол Samsung S10 Plus: популярні конфігурації

Наш інтернет-магазин пропонує чохол на Самсунг S10 Plus у різних форматах:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S10 Plus
  • накладка;
  • бампер;
  • книжка.

Накладка захищає задню панель, перешкоджає ковзанню. Щоб лицьова сторона не отримала подряпини чи тріщини, варто наклеїти на неї скляний протектор. Такі речі зазвичай прикрашають яскравими картинками, які привертають увагу, наголошують на індивідуальності. Доступна ціна дозволяє їх часто міняти або замовити кілька штук.

Якщо не хочете ховати девайс, але бажаєте вберегти від ймовірних падінь, відмінним виходом стане чохол-бампер Samsung S10 Plus G975 і загартоване скло. Бампер щільно охоплює засіб зв'язку по краях, оберігає від тертя інші поверхні, а скло захищає екран. При цьому гаджет залишається тонким, але разом із цим надійно захищеним.

Дуже зручним вважається чохол-книжка, що легко відкривається. Для смартфона Самсунг С10 Плюс на нашому сайті є велика кількість подібних рішень. Вони оберігають пристрій по обидва боки, деякі повністю закривають лицьову панель, інші мають спеціальні прозорі віконця. Кожен виріб надає доступ до камер, динаміків, кнопок, портів.

Типові помилки

Вибір захисних пристроїв залежить від інтенсивності експлуатації апарата. При використанні засобів зв'язку в комфортних домашніх або офісних умовах можна обмежитися простою конструкцією. Тим, хто віддає перевагу активному способу життя, рекомендується набувати зносостійких міцних покриттів.

Підбираючи на Samsung S10 Plus чохол, слід орієнтуватися на параметри:

  • відповідність моделі телефону;
  • форма;
  • матеріал;
  • колір.
Купити чохли для Samsung Galaxy S10 Plus

Виробники Samsung, Icarer, Qialino, Nillkin, Imak, Rock, Mofi, Momax, iPaky, Spigen (SGP), Dux Ducis випускають надійні аксесуари, які давно завоювали популярність серед багатьох користувачів. Відомі бренди ретельно стежать за якістю, їх важко підробити. Тому, якщо купити оригінальний чохол на Samsung Galaxy S10 Plus від відомого виробника, можна бути абсолютно впевненим у їхній міцності.

У нашому супермаркеті ви можете легко підібрати найбільш підходяще покриття для мобільного пристрою, при цьому оцінивши вигідні цінові пропозиції.

Вигідні покупки на сайті wookie.com.ua

Магазин пропонує вам ознайомитися з повними характеристиками товарів та одягнути свій смартфон в «одяг», який підійде саме вашій техніці, під ваш настрій або спосіб життя. Ми пропонуємо широкий асортиментний ряд оригінальних обкладинок для гаджетів знаменитих брендів. Крім того, тут ви завжди можете придбати інші мобільні аксесуари.

У нас можна для Samsung Galaxy S10 Plus купити чохол за найдоступнішою ціною в Україні. Його вартість зазвичай залежить від фірми та матеріалу виготовлення. У вас є можливість вибрати дорогі або бюджетні кейси із силікону, пластику, шкіри, шкірозамінника, полікарбонату. Розробники потурбувалися про те, щоб їхня продукція забезпечувала високий рівень безпеки від впливу навколишнього середовища, а також була практична у використанні – не вислизала з руки, була одночасно легкою та міцною.

Перегляньте каталог інтернет-магазину Wookie, тут ви обов'язково знайдете відповідні варіанти, фактури, колірні рішення. Вибирайте і замовляйте вподобаний чохол на Samsung S10 Plus з доставкою по Києву або всій Україні.

Відгуки