Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Захисний чохол для Samsung Galaxy S10: одягаємо флагмана

Чохли для Samsung Galaxy S10

При покупці нового мобільного пристрою відразу необхідно подбати про вибір захисного засобу для нього. Чохол для Samsung Galaxy S10 убезпечить придбання впливу різних негативних факторів. Але крім протекції, цей аксесуар призначений для реалізації чимало інших завдань. Аксесуар може бути застосований як зручна підставка під гаджет. Він допоможе підкреслити виграшні сторони корпусу, надати йому оновленого вигляду. При необхідності можна варіювати колір та форму виробу. Так, вдасться підкреслити презентабельність моделі.

Популярні способи забезпечення надійності

Чохол на Самсунг С10 існує в багатьох варіантах:

  • силіконові, пластикові накладки;
  • бокові, класичні розкладачки;
  • бампер;
  • книга;
  • пристрої з підвищеним рівнем надійності.

Рекомендації користувачам: як вибрати оформлення

Що стосується підбору дизайну, то він може бути абсолютно будь-яким і, перш за все, вам подобатися. Колірна гама різноманітна – ndash; від гламурних відтінків до стриманих, класичних. Розглянемо деякі поради:

  • дітям припадуть до душі плівки та кришки з яскравими зображеннями улюблених героїв;
  • дівчата гідно оцінять чохли з квітами, стразами, метеликами та іншою жіночною атрибутикою;
  • чоловіки схили вибирати більш суворе оформлення – це переважно темні або приглушені тони;
  • унісекс підійде кожному, без винятку і представлений абстрактними, однотонними малюнками.

Поширені типи поломок

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S10

При недбалій експлуатації оригінальний чохол для Samsung Galaxy S10 G973 отримує пошкодження. Вони можуть бути у вигляді подряпин, тріщин, сколів, потертостей. Подряпини матеріалу, мабуть, найпоширеніша проблема. Даний дефект виникає при контакті з абразивними елементами, нерівними поверхнями. Неприємні лінії можуть утворитися вже через тиждень після використання новинки. У результаті девайс втрачає свою привабливість. Ми нерідко носимо мобільник у кишені з ключами та іншими предметами, недбало експлуатуємо його протягом дня.

Чохол Samsung S10: переваги та недоліки основних типів

Придбання футляра – це гарантія запобігання таким проблемам. Він оберігає прилад з усіх боків. Це можуть бути шкіряні або силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy C10 різного дизайну. Виріб оснащений бортиками, які не допускають щільної взаємодії дисплея з поверхнею. Також додатково рекомендується купити спеціально призначену плівку. На сайті wookie.com.ua є все потрібне для вашого засобу зв'язку. Ця категорія є великою.

Термін експлуатації

При тривалих періодах служби з'являються сколи. Бічні грані та кути телефону ушкоджуються. Мікроскопічні частинки з часом відшаровуються від смартфона. Причина – падіння чи удар. Навіть за найуважнішого застосування подібної ситуації уникнути вдасться рідко. При незначному поштовху утворюються відшарування. Згодом наявність дефекту стає помітнішою. Забезпечити цілісність допоможе чохол-бампер Samsung S10 у стильному виконанні.

Найнебезпечніша вада – тріщини. Їх виникнення часто повністю виводить аксесуар з ладу. Тому щоб подібної ситуації не виникло, слід заздалегідь придивитися на Samsung S10 чохол. За небезпечного зіткнення гаджет залишиться неушкодженим, весь удар візьме на себе броня.

Збереження в екстремальних умовах

За цілісність мобільного телефону чудово несе відповідальність броньований чохол на Samsung Galaxy S10 G973. На сайті wookie.com.ua ви знайдете безліч відповідних моделей.

Часто користувачі знаходяться у пошуку функціонального пристрою для способу зв'язку. У цьому їм важливого значення має естетична сторона питання. Власники дбають про збереження пристрою, оберігаючи його від пилу, вологи, абразивних частинок. Цим цілям відповідає чохол-книжка. Для смартфона Samsung С10 це рішення стане безпрограшним. Відкривається зручний доступ до всіх програм. Кришка відкидається зліва направо. Як правило, матеріал виготовлення – Шкіра. На Samsung Galaxy S10 чохол такого формату виглядає респектабельно, підкреслює індивідуальний стиль власника.

Купити чохли для Samsung Galaxy S10

Незвичайні формати

При заняттях активним спортом рекомендується купити чохол на Самсунг С 10, призначений спеціально для цього. Ви будете використовувати модуль за будь-якої погоди, не боячись випадково впустити. Він не вислизне з рук, його легко утримувати у долоні. Крім того, телефони з металевою основою не практичні під час розмови в холодну погоду. Спеціальний чохол допомагає усунути цей нюанс. Чим вище ступінь удароміцності та якості конструкції, тим більше буде вартість придбаного екземпляра. Бажано віддавати перевагу оригінальним постачанням. Універсальні версії, як правило, вигідніші за ціною. 

Відгуки