Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi Note 12 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

При активній експлуатації телефону на моніторі нерідко утворюються подряпини та тріщини. Через них доводиться користуватися понівеченим мобільним пристроєм або нести його на ремонт. Проблема вирішується просто. Пропонуємо запобігти потенційній неприємності і для смартфона Ксіомі Редмі Нот 12 5G купити чохол. Останній створюється з натуральної/штучної шкіри та кількох полімерів. Захищає від пилу, вологи та механічних впливів. Дозволяє часто використовувати девайс навіть без розчехлення.

Чохли для Xiaomi Readmi Note 12 5G: найкращі полімерні аксесуари

Чохли-накладки із твердого кольорового пластику

Популярна пластикова «накладка» складається із задньої панелі з отвором під камеру та контурної рамки з отворами для механічних кнопок та апаратних роз'ємів. Для захисту дисплея передбачено низький периметричний виступ, що дозволяє без побоювання класти смартфон плашмя на плоску горизонтальну поверхню. Доповнюють конструкцію демпфуючі вставки, завдяки пружним властивостям яких значно знижується ризик пошкодження гаджета при невисокому падінні на підлогу або тротуар.

Плюси:

  • маючи рифлені візерунки, рідко вислизає з руки;
  • завдяки матовій фактурі чохол на Xiaomi Redmi Note 12 5G не накопичує на собі відбитків пальців;
  • оскільки не закриває екран, то гармонійно поєднується з додатково придбаним захисним склом.

Оригінальний протектор, вигідно замовити який пропонуємо в магазині Wookie, оснащений металевим кільцем, що дозволяє встановлювати телефон на стіл для комфортного перегляду відео.

Чохли-накладки з пружинистого прозорого силікону/термопластичного поліуретану

Світлопроникна силіконова або TPU «накладка» — захисна приналежність, що легко надівається на девайс. Якщо AMOLED-дисплей 6,67" захищає лише периметричним бортиком, то корпус з 4 гранями і тильною панеллю оберігає повністю.

Переваги:

  • протектор для Ксіомі Редмі Нот 12 5G протягом служби не жовтіє і не розтягується;
  • не стає слизьким, при рідкому падінні добре демпфує удар;
  • оскільки прозорий, то дизайн портативного пристрою не ховає за своїми стінками.

Невидимий аксесуар, недорого купити який рекомендуємо разом із захисною плівкою, має по краях повітряний бампер, що додатково оберігає апарат при падіннях на кут або ребро.

Чохли-книжки для смартфона: солідні шкіряні кейси

Презентабельна «книжка» — чохол для Xiaomi Redmi Note 12 5G, що захищає гаджет з усіх боків. Є двостулковою обкладинкою, що складається з щільного каркаса і шкіряної обробки. Усередині влаштовані осередки для платіжних карток та еластичний телефонний утримувач. Під динамік та камеру вирізані отвори. Для фіксації стулок передбачений магнітний замок або хлястик із липучкою.

Вартості:

  • за допомогою дублікаторів захищає кнопки від пилу;
  • захисний чохол при контакті зі підлогою поглинає ударну енергію, в результаті екран залишається без пошкоджень;
  • для зручного читання з монітора легко трансформується на підставку;
  • під штекер зарядного пристрою має виріз — для обслуговування мобільного приладу не завжди потрібно розчехлення.

Приналежність зі шкіри, яку реалізуємо за найкращою ціною, захищає Xiaomi Redmi Note 12 5G як від появи тріщин, так і утворення дрібніших дефектів: потертість або подряпина не з'явиться на дисплеї, оскільки останній повністю закритий.

Чохол на Ксіомі Редмі Нот 12 5G — вибираємо захист за матеріалом

Запобіжні вироби підбираються за характеристиками, зовнішнім виглядом, описом, вартістю. А також матеріалом виготовлення.

  1. Пластикові аксесуари тверді і в міру міцні, випускаються багатьох кольорів, привабливо виглядають. Чистяться звичайними миючими засобами. В Україні продаються недорого.
  2. Силіконові чохли на телефон Ксіомі Редмі Нот 12 5G гнучкі та пружні, тактильно приємні. На відміну від підробок, оригінальні екземпляри з часом не втрачають товарний вигляд. Ціна — невисока.
  3. Термопластичні поліуретанові (TPU) протектори витримують механічні дії та великі перепади температури. Добре пружинять. Через високу еластичність легко надягають. Вартість — трохи вище за попередні аналоги.

Шкіряні чохли дорого виглядають і тактильно приємно відчуваються. Надійно захищають девайс від фізичних пошкоджень, пилу та вологи. Обслуговуються спеціальними засобами для матеріалів зі шкіри. Дізнатися скільки коштує конкретна модель чохлів можна через каталог за категоріями товару.

Як замовити захисний протектор на телефон

Інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) з центральним офісом та складом знаходиться у Києві. Сертифіковані мобільні аксесуари продається по всій країні. Пропонуємо купити для Xiaomi Redmi Note 12 5G чохол — недорого. За описом, характеристиками та фотографіями виберіть відповідну «книжку» або «накладку» та подайте заявку! Товар доставимо у триденний термін. На 1 місяць дамо гарантію.

Відгуки