Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi Note 8T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Xiaomi Redmi Note 8T – це стильний гаджет для динамічних та сучасних людей. Головною відмінністю є не тільки лаконічний дизайн, але й потужний процесор Qualcomm Snapdragon 730 G. Крім високої потужності, телефон оснащений роз'ємами USB Type-C та роз'ємами 3,5 мм, які використовуються для навушників. Ще одна фішка – чіп NFC, за допомогою якого можна працювати із платіжною системою GooglePay. Тому чохол для Redmi Note 8T має бути максимально якісним та відповідати всім його особливостям.

Чохли для Xiaomi Redmi Note 8T

Чохол для Xiaomi Redmi Note 8T: вибираємо найкращий варіант

У нашому магазині можна купити чохол на Редмі Нот 8т з величезної різноманітності пропозицій від найкращих виробників. Наші менеджери докладно розкажуть вам про переваги тієї чи іншої моделі та допоможуть визначитися з вибором.

Відмінність матеріалів:

  1. Силікон. Силіконові (TPU) чохли на Сяомі Редмі Ноут 8Т надійно прилягають до корпусу, мають добрі амортизуючі властивості, і відчутно пом'якшують удар або падіння.
  2. Шкіра. Натуральний або штучний матеріал – вибір клієнта. Сучасні шкірозамінники гарні та відрізняються якістю. Проте натуральна продукція – це свідчення певного статусу та гарного смаку. М'яка шкіряна тканина, як правило, натягується на основу із силікону. Тому девайс ніби під подвійним захистом.
  3. Полікарбонат. З нього виготовляють протиударні аксесуари. Полімер дуже міцний і стійкий до різноманітних механічних пошкоджень. Нарівні з полікарбонатом використовують ударостійкий пластик.

Особливості захисних рішень

Броньований чохол на Redmi Note 8T купують найчастіше. Але, крім таких виробів, у нашому інтернет-магазині є й інші не менш якісні види.

Ціна на чохли для Xiaomi Redmi Note 8T

Зокрема можна купити:

  1. Бампер. По суті, це рамка, яка захищає бічні, верхні та нижні грані. При цьому задня стінка та екран залишаються відкритими. Вибираючи чохол-бампер на Xiaomi Redmi Note 8T, потрібно акуратно користуватися девайсом, щоб повністю виключити удари та падіння.
  2. Накладка. Фіксується на кришці. Виготовляється із жорсткого пластику.
  3. Найпопулярніша чохол-книжка. Для смартфона Редмі Ноут 8Т її можна придбати із справжньої або штучної шкіри з полімерними вставками. Перевага – максимальна безпека апарата з усіх боків. Жорстка основа забезпечує гарний захист як для панелі, так і для дисплея. Спеціальні полімерні елементи покривають верхні та нижні грані пристрою. Додатково є магнітна кнопка. Чохол-книжку можна сміливо використовувати як підставку під час перегляду відео, фото, читання та набору тексту.
  4. Вертикальний фліп. Ще один надійний варіант. У цьому випадку кришка відкидається не в бік (як у попередньому), а вгору або вниз. Зручність такої конструкції визначається особистими уподобаннями власника. Відкривається вона легко та швидко, а надчутливий сенсор постійно перебуває під захистом.

Redmi Note 8t чохол перших двох типів – це просто накладки, які не гарантують повного збереження апарата. Діловим людям, яким доводиться постійно вести телефонні переговори, переглядати повідомлення та зображення, розмовляти на вулиці, варто підібрати для себе книжку або вертикальний фліп. Тільки ці два варіанти допоможуть захистити смартфон від потрапляння всередину частинок пилу, вологи та бруду. Додатково вони убережуть дисплей та корпус від травм.

Чи потрібно захисне скло, якщо є чохол Xiaomi Redmi Note 8t?

Щасливі власники Xiaomi Redmi Note 8T, крім чохлів, часто застосовують спеціальне скло, щоб уберегти сенсор від тріщин, сколів та подряпин. Навіть мікропошкодження можуть зіпсувати вигляд та вплинути на функціональність.

Купити чохли для Xiaomi Redmi Note 8T

При покупці скла необхідно звернути увагу на такі характеристики, як товщина (в межах 0,33 мм) та показник прозорості (близько 99 %). Також пластина повинна мати закруглені краї, олеофобне покриття та антиблікову функцію.

Чому варто придбати сертифікований виріб під конкретну модель?

У продажу можна знайти чохол Redmi Note 8t у великому розмаїтті. Але тільки спеціально розроблені будуть підходити до телефону за всіма параметрами.

Такий чохол на Редмі Нот 8т має наступні особливості:

  1. Вони будуть повністю відповідати формі та розмірам пристрою.
  2. Вирізи під камеру та функціональні порти будуть у потрібних місцях.
  3. Виготовляються з високоякісної сировини, що суттєво продовжує термін їх експлуатації.
  4. Вони добре захистять гаджет від неприємних несподіванок.

На Xiaomi Redmi Note 8T купити чохол завжди можна в інтернет-магазині wookie.com. Доставка здійснюється кур'єрами (в межах Києва) або «Новою поштою» (по країні). Також можливе самовивезення. Сплатити покупку можна будь-яким зручним способом: готівкою, банківською картою, післяплатою. Асортимент товарів регулярно поповнюється новинками. Для зареєстрованих клієнтів діє зручна дисконтна програма.

Відгуки